A törlesztők csökkenthetőek – hitelkiváltás a megoldás!

2015. jan. 12.
A törlesztők csökkenthetőek – hitelkiváltás a megoldás!

A hitelkiváltás az egyik legkedveltebb hitel konstrukció, mivel könnyedén csökkenthető vele a havi törlesztőrészlet és biztonságos megoldás az adósok számára. A hitelkiváltás kedvező feltételek mellett történik, hogy az ügyfél elfelejthesse a nagy költségeket és könnyedén törleszthesse a hitelét.

A hitelkiváltás lehetőség

Ha Önnek több hitele van, amelyeket régebben vett fel, de ezeket egyre nehezebben tudja fizetni, mert a törlesztőrészletek megemelkedtek, vagy egyszerűen olyan a pénzügyi helyzete, hogy túl sok a havi kiadás, akkor a hitelkiváltás a megoldás. A bank ebben az esetben átveszi az ügyfél kölcsöneit és vissza is fizeti azokat, természetesen csak miután megkötésre kerül az új hitel szerződés. A hitelkiváltás akkor is kérelmezhető, ha Ön több pénzintézetből vett fel különböző hiteleket. Így a gyorskölcsön, az áruhitel és a szabad felhasználású hitel is visszafizethető. A hitelkiváltás esetén a havi törlesztőrészletek összege jóval kisebb lesz, tehát így Ön könnyebben tud majd törleszteni és sok idegeskedéstől megkímélheti magát. A hitelkiváltás esetén forintban kell majd fizetnie a kölcsönét, így a deviza változások sem befolyásolják a törlesztők mértékét.

A hitelkiváltás lehetőség kiválasztása

Mint minden hitel esetében, most is érdemes a hitelkalkulátor segítségével keresgélni. A hitelkiváltás hitelkalkulátor megmutatja, hogy melyik lehetőség esetén mekkora törlesztőkre számíthat, így megtudhatja, milyen nagyságú havi költségei lesznek és azt is kiszámolhatja, mennyi pénzt spórol meg ha a hitelkiváltás mellett dönt. A hitelkalkulátor segítségével a választás gyerekjáték lesz, mivel Ön pontos információkat olvashat az egyes kölcsön ajánlatokról, így biztosan a legjobb lehetőség mellett dönt majd. A magas költségektől végre Ön is megszabadulhat, a hitelkiváltás azért van, hogy az adósok végre fellélegezhessenek és ne kelljen folyton a törlesztés miatt aggódniuk.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az árlapot és segítünk a hitelkiváltás megoldásában.

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!