Személyi hitelek kiváltása kedvezőbbre?

2013. ápr. 23.
Személyi hitelek kiváltása kedvezőbbre?
A személyi hitel egy jövedelem alapú hitelforma, amely azt jelenti, hogy igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezetre. Ez azért fontos, mert így az tehermentes. Azonban a hitelkiváltáshoz szüksége van a jelzálogra, mivel a hitelkiváltás ingatlan alapú. A személyi kölcsön, mivel deviza alapú, érintette a gazdasági válság

és azt azt követő árfolyamingadozások, amelynek következtében megnövekedtek törlesztő részletei. A törlesztő részletek megnövekedése anyagi terhet ró Önre, amelyre megoldás a hitelkiváltás.

A hitelkiváltás lényege, hogy meglévő kölcsönét egy, kedvezőbb feltételekkel, törlesztő részletekkel rendelkező hitelre váltja át, így nem csak egyszer, hanem minden hónapban láthatja, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetnie.

A hitelkiváltás feltételei:

A hitelkiváltásként igényelhető összeg 1-100 Millió forint között lehet. Ez az ingatlan értékétől is függ, a felvehető összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhető. Futamideje maximum 30 év. Deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia. Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán.

Hogyan találja meg az Önnek legkedvezőbb ajánlatot?

Az oldal tetején található hitelkiváltás kalkulátor használatával mindössze pár perc alatt megtudhatja. A felvenni kívánt összeg, valamint a futamidő megadásával kiszámolhatja a leendő, kedvezőbb hitelének törlesztő részletét. Ez által összehasonlíthatja, mennyivel kedvezőbb az Ön számára, mekkora összeget spórolhat meg havi szinten.

Csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!