Szabadfelhasználású hitelekhez hitelkiváltás

2014. Sze. 02.

Szabadfelhasználású hitelekhez hitelkiváltás

A szabad felhasználású hitelekben eladósotott számára a hitelkiváltás az ideális megoldás, mivel törlesztő részlete akár 50%-kal is csökkenhet. Veszélyes a helyzet a jelzálog alapú hitelnél is,

mivel 2010 előtt igényelhetett deviza alapú kölcsönt is, amelynek törlesztő részlete akár a duplájára is emelkedhetett. A személyi kölcsönök továbbra is elérhetőek maradtak, így érdemes fokozottan ügyelnie. A szabad felhasználású hitel kiváltás kalkulátor (az oldal tetején találja) használatával pár kattintással megtudja, hogy mekkora lesz várható törlesztő részlete a hitelkiváltás alkalmazása esetén. Ehhez mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia és azonnal látni fogja az eredményt. A kalkulátor több ajánlatot is mutat Önnek, hogy garantáltan a legolcsóbbat, legkedvezményesebbet tudja igénybe venni.

A hitelkiváltás feltételei:

  • A hitelkiváltásként igényelhető összeg 1-100 Millió forint között lehet. Ez az ingatlan értékétől is függ, a felvehető összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhető.
  • Futamideje maximum 30 év.
  • Deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia.
  • Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán.
  • Különösen fontos: A pénzintézetek akkor tudnak segíteni, ha problémamentes a fizetés. Tehát ne legyen többhavi befizetetlen számlája, az nem mutat kedvező képet Önről!

Csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Ne habozzon, kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!