Jelzáloghitelek kiváltása gyorsan

2014. Sze. 14.

Jelzáloghitelek kiváltása gyorsan

A hitelkiváltó hitelek arra szolgálnak, hogy meglévő kölcsönét váltsák kedvezőbbre, olcsóbbra. Éppen ezért döntő szerepe van a törlesztő részlet nagyságának. Az oldalon található hitelkiváltás kalkulátort e célokra tudja hasznosítani, hiszen amellett, hogy kiszámítja Önnek a várható törlesztő részlete nagyságát, összehasonlíthatja a különböző ajánlatokat is, hogy garantáltan a legolcsóbbat tudja választani (akár 50%-kal is kevesebb lehet az “új” törlesztő részlete a réginél), tehát érdemes használnia a kalkulátort. Jelzáloghitelt több célra is igényelhet, akár szabad felhasználásra, iletve lakáscélokra is, ám pl.: a devizában felvett törlesztők az árfolyamingadozások következtében jelentősen megemelkedtek, így már nehezebb fizetni. Ekkor nyújt kiváltó megoldást a hitelkiváltás.

A hitelkiváltás feltételei:

  • Az igényelhető hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet. – Hitelkiváltás esetén az ingatlan értékének maximum 75%-át érheti el az igényelt hitel, de pótfedezet esetén akár az ingatlan értékének 100%-a is felvehető.
  • A hitel devizaneme Forint (HUF), Svájci Frank (CHF) és Euró (EUR) lehet.
  • Aktív BAR listás nem kaphat hitelt, kivéve, ha be tud vonni tiszta– a KHR-ben nem szereplő – adóst.
  • Az elmúlt 3 hónapban meglévő hitele törlesztő részleteit határidőn belül fizette.
  • Az elutasítás leggyakoribb oka a problémás fizetés. Vagyis, ha késve, vagy egyáltalán nem fizeti az ügyfél a meglévő hitelét.
  • KHR/BAR-listán szereplés szintén kizáró okot jelenthet az elbírálás során. Igénylés előtt érdemes tájékozódni, hogy Ön fent van-e a listán.
  • Fedezet nem megfelelő: Ez azt jelenti, hogy vagy a jövedelme, vagy pedig az ingatlan értéke nem elegendő fedezet a hitelkiváltás igényléséhez. Ez esetben még lehet reménye, adóstárs/pótfedezet bevonásával kaphat hitelt, ha az megfelel a követelményeknek.
  • Munkaviszony: A szigorítások következtében szinte mindenhol szigorodtak a feltételek. Jelenleg min. fél éves munkaviszonnyal kell az igénylőnek rendelkeznie.

Váltsa ki hitelét és takarítsa meg jelenlegi törlesztő részletének akár az 50%-át! Kattintson most az Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!