Ingatlanhitel kalkulátor

2009. jún. 27.
Ingatlanhitel kalkulátor

Amikor eldöntjük, hogy hitelt szeretnénk felvenni, elindulunk körülnézni. Interneten, a különböző bankoknél vagy pénzügyi tanácsadóknál érdeklődünk. Számos lehetőséggel találkozunk, s a döntés nagyon nehéz.

Ebben a helyzetben a legfontosabb tényező a pénz. Az, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezünk és mi az az összeg, amit még vissza tudunk fizetni. Persze ez nemcsak tőlünk függ, hanem a bankoktól is, hiszen az ő előírásaiknak is meg kell felelni.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy a lakáshitelek összege kb. az ingatlan értékének 40-80%- a között mozog, pénzintézettől függően. Az akciós ajánlatok szintén spórolást jelenthetnek, egyiknél a kezelési költséget, másiknál esetleg a közjegyzői vagy az értékbecslői díjat  törlik el.

Ingatlanhitel kalkulátorunk segítségével pontosan kiszámolhatja, hogy mekkora összegre számíthat. Ezáltal láthatja az éppen aktuális ajánlatokat is, lakáshitel, adósságrendezés, személyi kölcsön, vagy éppen hitelkiváltás esetén is.

A döntésben kérheti pénzügyi tanácsadóink segítségét is, akik a teljes ügyintézésben a rendelkezésére állnak és minden konstrukciót alaposan meg tudnaktárgyalni, így még biztosabb lehet a helyes választásban.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!