Hitelkiváltás, a törlesztés így nem gond!

2015. jan. 03.
Hitelkiváltás, a törlesztés így nem gond!

A hitelkiváltás megoldás lehet, ha nem tudja törleszteni a meglévő kölcsöneit. A hitelkiváltás sokak számára ismeretlen fogalom, de már évek óta elérhető a bankok kínálatában ez a hiteltermék. A megemelkedett törlesztőrészletek miatt felesleges idegeskednie, mivel itt a megoldás, amely az Ön esetében is működhet.

Fontos tudnivalók

A hitelkiváltás csak azon ügyfelek esetében érhető el, akik még nem szerepelnek a KHR listán, ezért ha Ön nem tudja fizetni a meglévő kölcsöneit, ne habozzon, a hitelkalkulátor megmutatja Önnek, mekkora összeggel csökkenhet a havi törlesztőrészlete ha a hitelkiváltás mellett dönt. A hitelkiváltás addig megoldás, amíg Ön még tud törleszteni, ha több elmaradása van, a bankok kockázatos ügyfélnek tartják majd és ezért nem mernek Önnel új szerződést kötni. A hitelkiváltás akkor is megoldás, ha Ön több banknak is tartozik, ez nem jelent akadályt! Ha több féle hitele van, megoldást jelenthet a hitelkiváltás, mivel így csak egy hitelt kell majd törlesztenie, kedvező kamatok mellett. A hitelkiváltás azért előnyös, mert a törlesztőrészletei jelentős mértékben csökkenhetnek, így a törlesztés sokkal könnyebb lesz mint azt hinné. A hitelkiváltás esetében a futamidő hosszabb lesz, viszont így csökkenthető a havi törlesztőrészletek összege is. Ez azt jelenti, hogy Ön tovább fogja törleszteni a kölcsönét, mint ahogy tervezte, de a kiadásai csökkennek és így nem kell idegeskednie, hogy előbb-utóbb fizetési gondjai adódnak.

A hitelkiváltás akár az interneten keresztül is megoldható, ha a hitelkiváltás kalkulátor segítségével keresgél a lehetőségek között. A hitelkiváltás kalkulátor megmutatja, melyik konstrukcióval milyen mértékben csökkennének a havi költségei, így Önnek csak annyi a dolga, hogy válasszon a lehetőségek közül és leadja a hiteligénylését. A hitelkérelmezés az interneten keresztül könnyen megy, Önnek még csak mászkálnia sem kell emiatt. Ha szeretné a banki ajánlatok legjobbjait meglelni, jó helyen jár, a hitelkalkulátor a segítségére lesz!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva leadhatja az igénylését és megtaláljuk Önnek a tökéletes lehetőséget!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!