Hitelkiváltás – spóroljon meg nagy összegeket ezzel a konstrukcióval

2014. dec. 20.
Hitelkiváltás – spóroljon meg nagy összegeket ezzel a konstrukcióval

A hitelkiváltás sok estben remek döntés. A közhiedelemmel ellentétben nem csak akkor jó megoldás a hitelkiváltás, ha nem tudjuk fizetni a meglévő hiteleinket.

Takarékoskodjon egy jó konstrukcióval

A hitelkiváltás sok szempontból előnyös lehet, ha szeretnénk spórolni és a havi költségeinket akarjuk csökkenteni, akkor is érdemes ezt a lehetőséget kihasználnunk. Kár megvárni, amíg odáig fajul a helyzet, hogy már nem tudjuk fizetni a hiteleinket, jobb időben lépni. A hitelkiváltás egy olyan megoldás, amivel akár havi több ezer forintot is megspórolhatunk. A törlesztőrészletek csökkenése több tényezőtől függ. Először is azt veszik figyelembe, hogy a meglévő hiteleink összege mekkora, a futamidőt általában kitolják, így már eleve kisebbek lesznek a költségek.

A hitelkiváltás amiatt is remek lehetőség, mert így több kölcsön helyett csak egyet kell törlesztenünk. Nem kell havi szinten több bankba elmennünk, könnyebben fizethetjük a kölcsönünket.

A hitelkiváltás könnyebb mint azt várná

Azt szokták feltételezni, hogy a hitelkiváltás egy bonyolult ügymenet, amely hosszú időt vesz igénybe, de ez nem így van. Amennyiben előnyös ajánlatot választ, a hitelkiváltás gyorsan és könnyedén zajlik. Ahogy bemutatta a banknak a kért papírokat, már kezdődik is az ügyintézés és ezt követően más dolga sincs, csak várni, hogy egybevonják a kölcsöneit már csak az új hitelét kell törlesztenie, amely sokkal olcsóbb lesz. A hitelkiváltás előtt érdemes megnéznie minden banki ajánlatot, ebben a hitelkalkulátor a segítségére lesz. A kiadásainak csökkentése sokkal egyszerűbb mint azt hinné, de senki sem cselekedhet Ön helyett, tekintse át milyen lehetőségek vannak és mérlegeljen mennyi pénzt spórolhat, amennyiben kihasználja a lehetőséget.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk a hitelkiváltás ajánlatok áttekintésében és a választásban is. A hitelkiváltás remek megoldás, spóroljon Ön is jelentős összegeket havonta!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!