A hitelkiváltás megoldás ha Ön rendesen fizeti meglévő hiteleit

2015. jan. 11.
A hitelkiváltás megoldás ha Ön rendesen fizeti meglévő hiteleit

A hitelkiváltás azok számára jelent megoldást, akik még nem maradtak el a törlesztéssel. Sokan érdeklődnek, hogy bedőlt hitelek esetén is lehetséges-e a hitelkiváltás.

Miért nem lehet bedőlt hitelek esetén a hitelkiváltás megoldás?

A bankok az ilyen hitelügyleteket addig vállalják, amíg az ügyfél nem tűnik rizikósnak, vagyis ha a meglévő kölcsöneit nem tudja törleszteni, akkor a bank számára kockázatos új szerződést kötni Önnek. A KHR lista, a bedőlt, vagy felmondott hitel esetén ezért nem lehetséges a hitelkiváltás. Amennyiben ilyen helyzetbe került, az osztrák hitel azonban igényelhető, így a meglévő kölcsöneit vissza tudja fizetni.

A hitelkiváltás milyen esetekben lehetséges?

Az első szempont, hogy ne legyenek törlesztési elmaradásai és ne szerepeljen a banki feketelistán, tehát fontos, hogy a meglévő kölcsöneit rendesen fizesse. A hitelkiváltás esetén szükséges a jövedelemigazolás és az ingatlan fedezet is, amennyiben jelentős összegű kölcsönökről van szó, amiket ki akar váltani. A hitelkiváltás lényege, hogy a bank összevonja a meglévő tartozásait és kifizeti őket, az új szerződés pedig sokkal kedvezőbb lesz,mert a törlesztőrészletek alacsonyabbak lesznek. A hitelkiváltás kérelmezése akkor szükséges, ha úgy véli nem tudja már sokáig fizetni a meglévő kölcsöneit, mert túl sok a havi törlesztő, akkor érdemes élnie ezzel a lehetőséggel.

Melyik hitelkiváltás konstrukció mellett döntsön?

A hitelkiváltás kalkulátor megmutatja melyek azok az ajánlatok amelyek megfelelőek lehetnek. A hitelkiváltás kalkulátor számára csak az összeget és a futamidőt kell megadnia, hogy megkeresse a legkedvezőbb lehetőségeket. A hitelkiváltás kalkulátor a törlesztőrészleteket is megmutatja, így előre megtudhatja mekkora költségekre számíthat. A törlesztőrészletek csökkentése végre lehetséges, mindössze a hitelkiváltás mellett kell dönteni, az ügyintézés nem tart sokáig, így hamar megoldhatja a pénzügyi dolgait.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk megkeresni a legjobb lehetőséget.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!