A hitelkiváltás a legjobb konstrukció, ha szeretné csökkenteni a kiadásait

2014. dec. 29.
A hitelkiváltás a legjobb konstrukció, ha szeretné csökkenteni a kiadásait

A hitelei egyszerűen túl sokba kerülnek, fél, hogy nem tudja törleszteni őket? Ilyenkor a hitelkiváltás megoldást jelenthet.

Mi az a hitelkiváltás?

Amennyiben Önnek több féle hitele van, a hitelkiváltás folyamán ezeket összevonják és a bank törleszti a kölcsönöket Ön helyett, kötnek egy új hitelszerződést és Ön a továbbiakban ezt törleszti. A hitelkiváltás folyamán a futamidő is megnő, valamint a kamatok is alacsonyabbak lehetnek mint más kölcsönök esetében, ezért a havi törlesztőrészletei érezhetően csökkennek. A hitelkiváltás akkor is megfelelő választás, ha Önnek több millió forintos tartozása van és nem tudja, hogyan tudná ezeket törleszteni.

A hitelkiváltás előtt jó ha tudja

Jobb megoldás nincs, ha szeretné könnyebben visszafizetni a meglévő kölcsöneit, de időben kell cselekednie, mert a hitelkiváltás csak azok számára elérhető, akik a jól fizető adósok közé tartoznak. A bankok nem vállalhatnak rizikót, így nem kötnek hitelkiváltás szerződést olyan ügyfelekkel, akik elmaradtak a törlesztőrészletek fizetésével. Amikor úgy érzi, hogy a megnövekedett törlesztőrészleteket már nem tudja fizetni, akkor kell a hitelkiváltás mellett döntenie, hogy ne maradjon le erről az előnyös megoldásról Ön sem.

Melyik a megfelelő hitelkiváltás lehetőség?

A hitelkalkulátor segítségével Ön könnyedén áttekintheti, milyen hitelkiváltás konstrukciók elérhetőek, így járkálás nélkül keresheti meg azt a megoldás, amely az Ön esetében előnyös lesz. A hitelkalkulátor a beírt összeg és a futamidő alapján keresgél, így azokat az ajánlatokat mutatja meg, amelyek az Ön esetében előnyösek lehetnek. Össze is hasonlíthatja a bankok által kínált konstrukciókat, így megismerheti, melyik az a konstrukció, amelyik a legalacsonyabb kamatok mellett kérelmezhető. A hitelkiváltás esetében is gyors az ügyintézés, így nem kell attól tartania, hogy sok utánajárással jár, hogy lecserélje az előnytelen kölcsöneit.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk Önnek a hitelkiváltás ügyintézésében!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!