Hitelkiváltás kis törlesztőrészletek, kedvező lehetőség

2014. dec. 21.
Hitelkiváltás kis törlesztőrészletek, kedvező lehetőség

A hitelkiváltás ajánlatok között is lelhet olyat, amely akciós és így Ön nem csak lecserélheti a meglévő hiteleit, de előnyös feltételekkel juthat hozzá az új hitelhez.

Akciós ajánlatok

A bankok a hitelkiváltás esetén először megtekintik, hogy milyen értékű kölcsönei vannak, ezt követően összevonják ezeket és felajánlanak Önnek egy újabb kölcsön lehetőséget, amely kisebb törlesztőrészletű és hosszabb futamidőre szól. így csak egy kölcsönt kell majd fizetnie, de mivel a költségei csökkennek, a fizetési problémák miatt sem kell tovább aggódnia. A banki kínálatban néha akciós hitelkiváltás lehetőségek is fellelhetőek, amelyek közül Ön is választhat, ha időben cselekszik.

Hogy találjon akciós hitelt?

Amennyiben nem szeretné bejárni, vagy körbetelefonálni a bankokat, akkor nincs más dolga mint a hitelkalkulátor segítségével megnézni, hogy éppen milyen hitelkiváltás konstrukciók érhetőek el. A szükséges összeget és a futamidőt kell beírnia és a kalkulátor megmutatja, milyen költségek mellett válthatja le a régi hiteleit az új konstrukcióra. A hitelkiváltás nem csak akkor megoldás ha Ön már nem tudja törleszteni adósságait, akkor is jó lehetőség ha a költségeit szeretné csökkenteni.

Hitelkiváltás és tudnivalók

A banki ajánlatok közül talán ez az egyik legolcsóbb, mivel az ügyfelek előnyeit nézik ebben az esetben a pénzintézetek. A hitelkiváltás azért elérhető, hogy Ön és a bajbajutott adósok csökkenthessék a költségeiket és a fizetési késedelmek elkerülhetőek legyenek. A kedvező kamatok mellett a havi törlesztés sokkal egyszerűbb lehet. Ha Ön a hitelkiváltás mellett plusz összeget is kérelmezne, akkor ezt is megteheti. Ebben a helyzetben fölösleges személyi kölcsönt, vagy más hitelt kérnie, mert a hitelkiváltás folyamán plusz összeghez is juthat, amit arra költhet amire csak akar. Aa hitelkiváltás már csak emiatt is előnyös lehetőség, hiszen megszabadulhat a meglévő tartozásaitól és még pénzhez is juthat, eközben pedig csak egy törlesztendő hitele lesz.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és felkeressük Önt, hogy bemutassuk a sok akciós hitelkiváltás lehetőséget!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!