Hitelkiváltás – így spórolhat sok pénzt Ön is

2015. jan. 07.
Hitelkiváltás – így spórolhat sok pénzt Ön is

A hitelkiváltás az egyetlen hatékony megoldás, ha csökkenteni szeretné a kölcsönei törlesztőrészleteit. A hitelkiváltás lehetővé teszi, hogy akár sokkal kevesebbet kelljen habi szinten fizetnie a banknak.

Hogyan történik a hitelkiváltás?

A bank átvállalja az Ön kölcsöneit. Az sem gond, ha több féle hitele van és több banktól kért kölcsönt, illetve az sem jelent gondot, ha a törlesztés még éveken át aktuális. A hitelkiváltás folyamán a bank visszafizeti a kölcsöneit és így Ön megszabadul ezektől. Ezután kötnek egy új szerződést és Ön így már csak egy hitelt kell törlesszen. A lényeg azonban, hogy a hitelkiváltás lévén a törlesztőrészletek sokkal kisebbek lesznek, mint amilyenek eddig voltak. Az összevont hitelek törlesztőrészleteit a bank másként időzíti, a futamidő meghosszabbításra kerül és Ön ezáltal havi szinten kisebb összeget kell csak törlesszen.

Hitelkiváltás, így válasszon!

A hitelkiváltás kalkulátor segítségével megtekintheti, milyen ajánlatok közül választhat. A hitelkalkulátor számára a hitel összegét és a futamidőt kell beírnia, majd a kalkulátor keresi is azokat a lehetőségeket, amelyek megfelelőek lehetnek Önnek. A hitelkiváltás kalkulátor a legújabb ajánlatokat is megkeresi, amelyeket Ön egyébként csak akkor találhatna meg, ha minden bankban érdeklődne az aktuális ajánlatok iránt. A hitelkalkulátor tehát azért is hasznos eszköz, mert az alkalmazásával sok időt megtakaríthat. Járkálás és sorban állás nélkül ismerheti meg, melyek azok a hitel lehetőségek, amik Önnek megfelelőek lehetnek. A hitelkiváltás igényét online is leadhatja, így csak akkor kell elmennie a bankba, amikor elviszi a kért dokumentumokat, hogy a hitelkiváltás szerződés megköthető legyen.

A hitelkiváltás a legjobb módja annak, hogy csökkentse a költségeit! A hitelkiváltás esetén a törlesztőrészletek összege sokkal alacsonyabb lehet, mint gondolná, tekintse meg a hitelkalkulátor alkalmazásával, hogy mennyit spórolhat, ha ezt a lehetőséget válassza.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és felkeressük Önt, hogy a hitelkiváltás gyorsan menjen!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!