Hitelkiváltás – így intézheti el az interneten keresztül

2015. jan. 08.
Hitelkiváltás – így intézheti el az interneten keresztül

A hitelkiváltás az a megoldás, amellyel Ön jelentős összegeket takaríthat meg minden hónapban. Amennyiben a törlesztőrészletei már fizethetetlenné váltak, ideje megnéznie, miért érdemes a hitelkiváltás mellett döntenie.

A hitelkiváltás ezért remek megoldás

A hitelkiváltás esetén a bank összevonja a kölcsöneit és kifizeti azokat, így Ön csak egy hitelt kell törlesszen. Már az is nagyon kedvezően hangzik, hogy nem kell minden hónapban több bankba elmennie, vagy utalnia, mivel csak egy hitele van, amit fizetnie kell. A hitelkiváltás folyamán a kölcsön összegét másként ossza le a bank, vagyis a futamidőt megnövelik, ezzel csökkentve a havi költségeket. Ön hosszabb időn át fogja fizetni a hitelt, mint ahogyan azt tervezte, amikor felvette az előző kölcsöneit, de így legalább nem kell attól félnie, hogy elmaradásai lesznek. A törlesztőrészletek csökkennek, Ön tudja fizetni a hitelt és nem kell attól félnie, hogy KHR listára kerül, vagy esetlegesen a követeléskezelőhöz kerül az ügy.

A hitelkiváltás esetén is segít a hitelkalkulátor

A hitelkiváltás esetén is több banki ajánlat közül választhat. A hitelkiváltás kalkulátor megmutatja a legújabb banki kínálatot, így nem kell attól félnie, hogy lemarad a legjobb lehetőségekről. A hitelkiváltás esetén is fontos, hogy mekkora kamatok mellett kérelmezhető az adott ajánlat, ezért érdemes a hitelkiváltás kalkulátor alkalmazásával megkeresni a legkedvezőbb lehetőséget. A hitelkiváltás esetén nem lenne könnyű minden ajánlatot áttekinteni. Ahhoz, hogy megkeresse a legjobb ajánlatokat, Önnek akár napokon át keresgélnie kellene, de a hitelkiváltás kalkulátor használatával sokkal egyszerűbb a helyzet. Néhány kattintással meglelheti a legjobb hitelkiváltás lehetőséget! A hitelkiváltás kérelmét az interneten le is adhatja, így sok időt megtakaríthat és gyorsabban sor kerülhet az új hitel felvételére!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek kedvező ajánlatot keresni.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!