Hitelkiváltás – igényelje amíg tudja törleszteni a meglévő kölcsöneit

2015. jan. 06.
Hitelkiváltás – igényelje amíg tudja törleszteni a meglévő kölcsöneit

A hitelkiváltás az év elején sokak számára nagy segítség lehet, ha nem akarja ezt az évet is úgy kezdeni, hogy nem tudja, miből fogja időben befizetni a törlesztőrészleteket.

A hitelkiváltás csak a jól fizető adósok számára megoldás

A hitelkiváltás csak akkor megoldás, ha Ön jól fizető adós. Számtalan ügyfél már csak akkor kezd el a hitelkiváltás után érdeklődni, amikor már elmaradásai vannak, vagy esetlegesen felmondásra került a hitelszerződés. Ezekben az esetekben sajnos már nem elérhető a hitelkiváltás, mert a bank így már mer Önnek hitelezni. A KHR lista is kizáró ok, még abban az esetben is, ha Ön már minden hónapban fizeti a hiteleit. Az ilyen helyzetben nem sem kell elkeseredni, mert az osztrák hitel igényelhető akkor is, ha Ön egy ideje nem tudja pontosan törleszteni a hiteleit.

A hitelkiváltás megoldás, ha időben cselekszik

Sok ügyfél csak későn jön rá, hogy cselekednie kellett volna, mert a hitelkiváltás megoldás lehetett volna, de mivel már túl sok az elmaradása a bank nem vállalja az új szerződést. Amennyiben úgy érzi, hogy a megnövekedett költségek miatt nem fogja tudni fizetni a törlesztőrészleteket, vagy esetlegesen már így is kölcsönt kell kérnie ahhoz, hogy fizetni tudjon, akkor érdemes a hitelkiváltás ajánlatokat átnézni és addig igényelni ezt a hitel megoldást, amíg lehet.

A hitelkalkulátor segít, hogy tökéletes lehetőséget válasszon

A hitelkiváltás kalkulátor a nap minden órájában elérhető, Önnek csak annyi a dolga, hogy beírja mekkora hitelösszeg az amit igényelni szeretne és milyen hosszú futamidő mellett venné fel a kölcsönt. Ahogy megtalálta a legjobb lehetőséget, le is adhatja a hitel igénylését és ezt követően ha minden rendben megy, a bank átvállalja a kölcsöneit és köt Önnel egy új hitelszerződést. Így a törlesztőrészletei alacsonyabbak lehetnek és könnyebb lesz a kölcsönt törlesztenie.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk tökéletes hitelkiváltás ajánlatot keresni!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!