Hitelkiváltás forintra

2010. nov. 04.
Hitelkiváltás forintra

Meglévő hiteleit szeretné összevonni? Magasak a törlesztő részletei? Az Ön megoldása a hitelkiváltás!Az adósságrendező hitelek számos lehetőséget kínálnak. A pénzintézetek rengeteg
ajánlatot dolgoztak ki annak érdekében, hogy az ügyfelek fizetni tudjanak. A legkedvezőbb konstrukciók forint alapon érhetőek el, mivel ebben az esetben nem kell attól tartanunk, hogy a törlesztő részletek folyamatosan változnak – rendszerint emelkednek -az árfolyam ingadozásának köszönhetően.
Azok, akik kölcsönüket nem a teljes futamidőre vették fel, kérhetik a futamidejük növelését, így a törlesztő részletük csökken. Ez azoknak javasolt, akik stabil munkahellyel rendelkeznek, így a későbbiekben is megbízhatóan tudnak fizetni. Ezáltal a kedvezőbb konstrukciót vehetünk igénybe. Azoknak javasolt, akiknek az alacsonyabb törlesztő részlettel megoldódik a helyzetük.

Adósságrendezésnél már egy új kölcsönt veszünk fel, amelyben az összes tartozásunk benne van.  Ennek természetesen “megkérik az árát”, a feltételek igen szigorúak. A fedezetként felajánlott ingatlan értékének maximum 80%-a igényelhető, ez esetben jövedelemigazolást is kérnek. E nélkül maximum 50% finanszírozható. Futamideje 1-20 év között van. A felső korhatár 70 év, ami a hitel lejáratára érvényes. Ugyan a BAR listásoknak rendszerint nincs esélyük, némely pénzintézet lehetőséget ad. A legfontosabb, hogy a bankok akkor tudnak kedvező ajánlatokat kínálni nekünk, ha mi is korrekten viszonyulunk a helyzethez, tehát pontosan fizetjük a törlesztő részleteket.

Számolja ki az adósságrendező hitelének várható részleteit hitelkiváltó kalkulátorunk segítségével! A legkedvezőbb ajánlat elérése érdekében töltse ki online hiteligénylésünket, munkatársunk 24 órán belül megkeresi Önt!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!