Hitelkiváltás feltételei

2011. feb. 09.
Hitelkiváltás feltételei

A hitelkiváltásnak, vagyis, hogy meglévő kölcsönét kedvezőbbre tudja váltani, több feltétele van, amelyek megfelelése esetén kaphat hitelt. Ehhez egy jelzálogra is szükség van, amely az ingatlant jelenti. Fontos arra figyelni, hogy a kiváltandó hitel részletei rendezettek legyenek, ne legyen elmaradás, mert csak így fog fizetőképesnek tűnni a pénzintézet számára.

A hitelkiváltás feltételei:

A hitelkiváltásként igényelhető összeg 1-100 Millió forint között lehet. Ez az ingatlan értékétől is függ, a felvehető összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhető. Futamideje maximum 30 év. Deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia. Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán. Osztrák hitelek esetén ez annyiban módosul, hogy a pénzintézetek nem vizsgálják a BAR listát, viszont ott nem minden területen teszik lehetővé a hitelfelvételt/hitelkiváltást. Vas megyében, Zala megyében, Győr-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér megyében, Veszprém megyében, valamint Pest megyében van rá csupán lehetőség, egyéb helyeken jelenleg nincs.

Hogyan találja meg az Önnek legkedvezőbb ajánlatot?

A hitelkiváltás kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja, hogy személyi kölcsön igénylése esetén mekkora lesz várható törlesztő részletei nagysága. Ez azért fontos, mert így látni fogja, hogy mennyi, mekkora kiadással kell kalkulálnia hitelfelvétel esetén a későbbiekben.
A hitelkalkulátornak ezen felül több előnye is van, amelyek szintén Önt segítik. Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe veheti-e a hitelkiváltást, kérhet előzetes hitelképesség vizsgálatot, amely azt vizsgálja, hogy mekkora összeg felvételére jogosult, amennyiben minden feltételnek megfelel. E mellett akár konkrét ajánlatkérésre is használhatja, ha már megtalálta az Önnek ideális hitelkonstrukciót.

Ha eddig azon aggódott, hogyan fizeti be számláit, törlesztő részletét, váltsa hitelét kedvezőbbre! Hitelszakértőnk az Ön rendelkezésére áll, hogy a legkedvezőbb konstrukciót tudja igénybe venni. Az Ajánlatkérő gomb segítségével 12 órán belül választ kap minden, hitelkiváltással kapcsolatos kérdésére.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!