A hitelkiváltás egy remek megoldás ha csökkentené a kiadásait

2015. jan. 05.
A hitelkiváltás egy remek megoldás ha csökkentené a kiadásait

A hitelkiváltás akkor jó megoldás, ha Ön gyorsan meg akar szabadulni a meglévő kölcsöneitől és szeretné kedvezőbb feltételek mellett törleszteni a hitelét. A hitelkiváltás esetében a bank átvállalja a tartozásait és így csak egy hitelt kell majd fizetnie.

Tudnivalók a hitelkiváltás előtt

  • A hitelkiváltás akkor is megoldás lehet, ha Ön több féle kölcsönnel rendelkezik és ezeket több pénzintézetből vette fel. A hitelkiváltás esetében nem számít, hogy milyen típusú hitelei vannak és melyik bank bocsájtotta ki azokat.
  • A hitelkiváltás akkor kérelmezhető, ha Ön jó adósnak számít, vagyis nincsenek elmaradásai és rendesen törleszti a meglévő kölcsöneit.
  • BAR listások számára a hitelkiváltás nem járható megoldás. A bankok csak abban az esetben veszik át az Ön hitelét, ha biztosak abban, hogy törleszteni is tud majd.
  • Amennyiben Ön hitelkiváltás ajánlat mellett dönt és aláírja az új szerződést, akkor a hitel futamideje hosszabb lesz, mivel többek között ezzel csökkentető a havi törlesztőrészletek összege. Így sokkal kisebb kiadásai lesznek havonta, mivel a törlesztőrészletek nagymértékben csökkennek.

A hitelkiváltás esetében általában elvárás az ingatlan garancia, mert ez egy nagyobb összegű kölcsön, amely a banknak is kockázatot jelent. A jövedelemigazolás is szükséges, mert a banknak tudnia kell, hogy Önnek van rendszeres bevétele, amiből tudja törleszteni a kölcsönt.

A hitleskiváltás ajánlatok között való keresgélés könnyed feladat lesz, ha a hitelkiváltás kalkulátor segítségével nézi meg, a bankok kínálatát. A hitelkalkulátor az Ön által megadott információk szerint számol majd, így csak azokat a kölcsön lehetőségeket kell megnéznie, amelyek az Ön esetében előnyösek lehetnek. A hitelkiváltás rövid időn belül elintézhető, az igénylését néhány kattintással leadhatja, ezt követően akkor kell elmennie a bankba, amikor a kért dokumentumokat elviszi és aláírja a hitelszerződést.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek a választásban!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!