Hitelkiváltás CHF

2010. nov. 16.
Hitelkiváltás CHF

Meglévő devizahitelt nem mindig előnyös átváltani forintra, az árfolyamkockázat miatt. Ugyanakkor igényelni sem egyszerű, hiszen a szigorításoknak köszönhetően a jelzálog alapú adósságrendező hitel mértéke – ingatlanfedezet bevonásával- euró (EUR) alapú kölcsönöknél 60%, svájci frank (CHF) alapúaknál pedig 45% lett.
Vagyis megnőtt a szükséges önerő nagyságának mértéke.
Adósságrendező hitelt minden 18. évét betöltött, cselekvőképes természetes személy igényelhet, akinek az életkora a futamidő végéig nem haladja meg a 75. életévet.
Kamata kamatperiódusonként változhat, ennek mértékét a pénzintézetek szabják meg.

A hitelkiváltással meglévő kölcsönünket tudjuk kedvezőbb konstrukciójúra átváltani, valamint a korábbiakat lehet egyetlen hitelre cserélni, így csak egyfelé kell fizetni alacsonyabb törlesztő részletet, mint amennyi a mostaniak összege volt.
Az adósságrendező hitelek elbírálásánál figyelembe veszik a hitelmúltat, vagyis azt, hogy pontosan fizettük-e a törlesztő részleteket.

Egy jól megválasztott új hitel sok olyan előnnyel rendelkezhet, amelyek még kedvezőbbé tehetik jelenlegi kölcsöneivel szemben. Például bármikor előtörleszthető, így  amennyiben lehetősége nyílik rá ezáltal tovább csökkentheti a havi törlesztő részletet vagy a futamidőt, vagy akár teljes egészében is visszafizethető, lezárható.
Hitelkiváltás igényelhető szinte minden tartozásformára, könnyített konstrukcióval és állami támogatással is.

Hitelkiváltó kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja törlesztő részletei várható alakulását! Összehasonlíthatja jelenlegi, illetve későbbi, kedvezőbb részleteit! Az eredményen meg fog lepődni!

Terhesnek érzi jelenlegi törlesztő részleteit? Kíváncsi a legkedvezőbb lehetőségekre? A megoldás csak egy kattintásnyira van Öntől! A legnagyobb körültekintéssel segítünk megtalálni az Ön céljainak legmegfelelőbb hitelt! Töltse ki adatlapunkat és fellélegezhet – mostantól szakértő kezekben lesz! Munkatársaink minden általunk közvetített bank hiteltermékeinek adottságaival tisztában vannak, így mindig megtalálják Önnek a jelenleg létező legjobb megoldást!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!