Hitelkiváltás ajánlatok az interneten is vannak, nézze meg őket!

2015. jan. 10.
Hitelkiváltás ajánlatok az interneten is vannak, nézze meg őket!

A hitelkiváltás akkor is lehetséges, ha Önnek több banknál van kölcsöne és ezeket már nem tudja törleszteni!

Hitelkiváltás esetén a bank magára vállalja az Ön meglévő hiteleit és ezeket vissza is fizeti, először azonban új hitel szerződést kötnek, tehát Ön ki kell majd fizesse a teljes tartozását, de mivel a kölcsönöket egybevonják, csak egy törlesztőrészletet kell fizetnie minden hónapban. A hitelkiváltás lényege, hogy a bank kitolja a futamidőt, vagyis Ön tovább fizeti a kölcsönt, mint azt tervezte, de így a havi részletek is csökkennek, tehát sokkal kisebbek lesznek a törlesztők és így nem lesznek majd fizetési problémái.

Hitelkiváltás felmondott hitel esetén lehetséges?

A hitelkiváltás ebben az esetben nem lehetséges, mert a bankok csak akkor vállalják ezt az ügyletet, ha Ön jó adós, vagyis rendesen fizeti a kölcsöneit és nincsenek elmaradásai. A hitelkiváltás akkor sem lehetséges, ha Ön BAR/KHR listán szerepel. A bankok a kockázatos hitelügyleteket nem vállalják, így ha a meglévő kölcsönei túl sokba kerülnek és a törlesztőrészletek fizetése nehezen megy, döntsön időben a hitelkiváltás mellett.

A hitelkiváltás ajánlatok közül így választhat

A hitelkiváltás kalkulátor a segítségére van, hogy könnyedén válogasson és ne kelljen minden ajánlatot áttekintenie. A hitelkiváltás kalkulátor azokat a banki ajánlatokat keresi meg, amelyek alkalmasak lehetnek Önnek, így a legjobb hitelkiváltás konstrukció kiválasztása könnyebb lesz mint azt remélte. A hitelkiváltás kalkulátor megmutatja,mekkora törlesztőrészletek mellett vehető fel a hitel, így Ön előreláthatja, mennyi pénzt takaríthat meg, ha a hitelkiváltás mellett dönt.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk megkeresni a legjobb konstrukciót.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!