Hitelkiváltás 2014

2014. okt. 05.

Hitelkiváltás 2014

A hitelkiváltást akár devizában is igénybe veheti, így több lehetősége is van a törlesztő részletének csökkentésére. Fontos a jó döntés, mivel a jelenlegi részletét akár 50%-kal is csökkentheti! Az euró alapú hitelkiváltást nemcsak a törlesztő részlete teszi kedvezővé. Ha Önnek jelenleg is euró (EUR) alapú devizahitele van, érdemes összehasonlítania, így elkerülheti a felmerülő árfolyamveszteséget. Ezen felül megnézheti, hogy forint (HUF), vagy éppen svájci frank (CHF) alapú kölcsönnel jár a legjobban.

Hasonlítsa össze az ajánlatokat, hogy megtalálja a legkedvezőbbet!

Az oldalon található hitelkiváltás kalkulátor használatával Ön is pár perc alatt megtudja! Adja meg a kalkulátornak a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét és azonnal megkapja a várható törlesztő részletének nagyságát. A kalkulátor több ajánlatot is mutat, nemcsak euró (EUR), hanem forint (HUF), valamint svájci frank (CHF) alapon is, hogy garantáltan a legolcsóbbat tudja igényelni.

A hitelkiváltás feltételei

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet.
  • Az ingatlanfedezet mellett nyújtott hitelkiváltás maximális futamideje 30 év.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető
  • A felvehető hitelösszeg maximuma maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni. Osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.
  • Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta – nem BAR listás – adós bevonásával oldható meg az kölcsönkérelem.

Milyen lehetőségei vannak még?

A törlesztő részlet csökkentésére igénybe vehet türelmi idős konstrukciót, amely azt jelenti, hogy a kedvezményes időszakban csak a kamatokat fizeti, és a tőketörlesztést ez után kezdi meg. Arra kell ügyelnie, hogy ebben az esetben a törlesztő részlete hirtelen fog megnövekedni. Ezen felül akár kérhet futamidő-hosszabbítást, amellyel szintén csökkenhet törlesztő részlete. Ezt olyan személy veheti igénybe, aki nem a maximum futamidőre vette igénybe a hitelkiváltást.

Csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!