Lakáshitel

Hitelkiváltás igénylés lakáshitelekhez
2014. Sze. 28.

A lakáshitelek törlesztő részletei az elmúlt időszakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentősen megnövekedtek. Ez elsősorban az árfolyam ingadozásoknak köszönhető, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát.

Lakáshitelekhez hitelkiváltás igényelhető?
2014. Sze. 21.

A lakáshitelek törlesztő részletei az elmúlt időszakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentősen megnövekedtek. Ez elsősorban az árfolyam ingadozásoknak köszönhető, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát.

Lakáshitelhez hitelkiváltás igényelhető
2014. Sze. 06.

A lakáshitelek törlesztő részletei az elmúlt időszakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentősen megnövekedtek. Ez elsősorban az árfolyamingadozásoknak köszönhető, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát. 

Lakáshitel kiváltás kalkulátorok
2012. feb. 13.

A lakáshitel kiváltás kalkulátornak kiemelt fontosságú, meglévő lakáshitel kiváltása esetén. A kalkulációk által azonnal megtudhatja, mekkora lesz várható törlesztő részletei nagysága, valamint ezt összehasonlítva a jelenlegi részleteivel, meglátja, mennyit takaríthat meg havi szinten. 

Végtörlesztés alacsonyabb árfolyamon
2011. Sze. 29.

A szeptember 26-án elfogadott végtörlesztési törvényjavaslat újabb segítség a devizahiteleseknek. A mentőcsomag egy korábban kialakított részéhez, a fix árfolyamhoz köthető, ugyais azok igényelhetik a végtörlesztést, akik ez alatt igényelték meg kölcsönüket. Számokban: Ez azt jelenti, hogy az euró alapú hiteleknél 250 forintos, a svájci franknál 180 forintos, a japán jennél pedig 2 forinto árfolyam alatt […]

Lakáshitel 2011
2011. Sze. 03.

Bár a válság következtében életbe lépő nehezítések csökkentették a hitelfelvételek számát, az igény most is megvan. A devizások mentése óta pedig még jobban látszódik ez. Természetesen az alacsony ár a cél mindenki számára, ám érdemes szétnézni a piacon, hiszen most kezd beindulni, most fog igazán megmutatkozni a kínálat. Nem rendelkezik önerővel? Igényeljen lakáshitelt, akár állami […]

Szabadfelhasználású hitelkalkulátor
2011. aug. 19.

Szabadfelhasználású hitel igénylésekor a legfontosabb lépés, hogy a törlesztő részletet kiszámolja, mivel több éven át ezeket kell fizetnie. Így biztosan a legkedvezőbbet keresi, hogy amellett, hogy kedvező feltételekkel veszi igénybe a lakáshitelt, még a törlesztővel se legyen a későbbiekre gondja. Havi kiadásainak ez meghatározó eleme lesz. A szabadfelhasználású hitelkalkulátor,

Lakáshitel kalkulátor 2011
2011. Már. 25.

A lakásvásárlás egy nagyon fontos pillanata mindeki életének. Ha a későbbiekben másik ingatlant vásárolna, akkor is évekig ez szolgál otthonául. Ezért fontos, hogy a legkedvezőbb ajánlatot tudja igénybe venni.

Osztrák hitel igénylés
2011. feb. 16.

A korábbi években népszerűbbek voltak a külföldi hitelek. Ezek devizanemben (euró, svájci frank) kerültek folyósításra, és feltételeik, előírásaik kevésbé voltak szigorúak, mint a gazdasági válság kirobbanása után. AZ ausztriai hitelek is a kedvező kölcsöntípusok közé tartozik, mivel olyan előnye van, amelyet más hiteltípus jelenleg nem tartalmaz.

Lakáshitel igénylés
2011. feb. 04.

A lakásvásárlások a válság következményeként csökkentek, de nem tűntek el teljesen a piacról. A vevők megfontoltabbak, nem ugranak bele a hitelbe, nem sürgős lakást vásárolni, olyat vesznek csak meg, amely biztosan kielégíti minden igényüket. Többféle módon lehet lakást vásárolni: készpénzre, önerővel és hitellel, vagy csak hitellel.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!