Hitelkiváltás kalkulátor

Hitelkiváltás – csökkentse a törlesztőrészleteket ezzel a lehetőséggel
2014. nov. 25.

A hitelkiváltás sok esetben megoldás lehet, ha Ön nem tudja fizetni a meglévő hitele törlesztőrészletét. Időben kell cselekedni, ne várja meg, amíg a bank felmondja a szerződést! Miért érdemes a hitelkiváltás mellett dönteni? Mert a havi törlesztőrészletei akár a felére is csökkenhetnek, ezáltal nem lesznek fizetési nehézségei és nem kell attól tartania, hogy a bank […]

Hitelkiváltó hitel kalkulátor
2014. okt. 17.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Hitelkiváltás KHR listásoknak
2014. okt. 12.

A legtöbb pénzintézet nem ad lehetőséget KHR listán szereplőknek hitelkiváltó hitel igénylésére. Azonban ez változó, és státuszfüggő is. Azok, akik aktív státuszúak, vagyis 90 napon túli fennálló tartozással rendelkeznek, elmaradtak korábbi kölcsönök fizetésével, nekik sajnos esélyük sincs.

Hitelkiváltás hitellel
2014. okt. 08.

A hitelkiváltás jelentősen csökkenti törlesztő részletét, ám ehhez egy új, kedvezőbb kölcsönre kell váltania, vagyis egy másikat kell felvennie. Hitelkiváltás estén a meglévő kölcsönét váltja át egy kedvezőbbre, így jóval alacsonyabb törlesztő részlete lesz.

Hitelkiváltás 2014
2014. okt. 05.

A hitelkiváltást akár devizában is igénybe veheti, így több lehetősége is van a törlesztő részletének csökkentésére. Fontos a jó döntés, mivel a jelenlegi részletét akár 50%-kal is csökkentheti! Az euró alapú hitelkiváltást nemcsak a törlesztő részlete teszi kedvezővé.

Hitelkiváltás igénylés lakáshitelekhez
2014. Sze. 28.

A lakáshitelek törlesztő részletei az elmúlt időszakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentősen megnövekedtek. Ez elsősorban az árfolyam ingadozásoknak köszönhető, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát.

Lakáshitelekhez hitelkiváltás igényelhető?
2014. Sze. 21.

A lakáshitelek törlesztő részletei az elmúlt időszakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentősen megnövekedtek. Ez elsősorban az árfolyam ingadozásoknak köszönhető, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát.

Hitel kiváltás igénylése devizában
2014. Sze. 20.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete,

Hitelkiváltás igénylés BAR listásoknak?
2014. Sze. 19.

A hitelkiváltás BAR listások számára is elérhető, de nem minden esetben. Passzív státuszúnak több lehetősége is van, míg aktív státuszú csak akkor igényelhet hitelkiváltást, ha a hitelügyletbe be tud vonni egy olyan személyt,

Fedezet nélkül hitel kiváltás igénylése
2014. Sze. 18.

Minden hiteligénylésnél szükség van fedezetre. Ez többféle is lehet, attól függően, hogy mi a hitel célja. Legtöbbször ingatlan, jövedelem, telek, ezek a lehetséges variációk. Az ingatlanfedezet nélküli hitelek jövedelem alapúak, ilyen a személyi kölcsön vagy személyi hitel.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!