Alacsonyabb törlesztő részlet

Hitelkiváltó hitel kalkulátor
2014. okt. 17.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Hitelkiváltás 2014
2014. okt. 05.

A hitelkiváltást akár devizában is igénybe veheti, így több lehetősége is van a törlesztő részletének csökkentésére. Fontos a jó döntés, mivel a jelenlegi részletét akár 50%-kal is csökkentheti! Az euró alapú hitelkiváltást nemcsak a törlesztő részlete teszi kedvezővé.

Hitelkiváltás igényelhető jelzálog nélkül?
2014. Sze. 22.

Minden hiteligénylésnél szükség van fedezetre. Ez többféle is lehet, attól függően, hogy mi a hitel célja. Legtöbbször ingatlan, jövedelem, telek, ezek a lehetséges variációk. Az ingatlanfedezet nélküli hitelek jövedelem alapúak,

Lakáshitelekhez hitelkiváltás igényelhető?
2014. Sze. 21.

A lakáshitelek törlesztő részletei az elmúlt időszakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentősen megnövekedtek. Ez elsősorban az árfolyam ingadozásoknak köszönhető, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát.

Hitelkiváltás igénylés BAR listásoknak?
2014. Sze. 19.

A hitelkiváltás BAR listások számára is elérhető, de nem minden esetben. Passzív státuszúnak több lehetősége is van, míg aktív státuszú csak akkor igényelhet hitelkiváltást, ha a hitelügyletbe be tud vonni egy olyan személyt,

Fedezet nélkül hitel kiváltás igénylése
2014. Sze. 18.

Minden hiteligénylésnél szükség van fedezetre. Ez többféle is lehet, attól függően, hogy mi a hitel célja. Legtöbbször ingatlan, jövedelem, telek, ezek a lehetséges variációk. Az ingatlanfedezet nélküli hitelek jövedelem alapúak, ilyen a személyi kölcsön vagy személyi hitel.

Hitelkiváltás törlesztő részlet számítása
2014. Sze. 13.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Hitelkiváltás igénylése szabad felhasználású hitelekhez
2014. Sze. 13.

A szabad felhasználású hitelekben eladósodott számára a hitelkiváltás az ideális megoldás, mivel törlesztő részlete akár 50%-kal is csökkenhet. Veszélyes a helyzet a jelzálog alapú hitelnél is, mivel 2010 előtt igényelhetett deviza alapú kölcsönt is,

Online igényléssel hitelek kiváltása
2014. Sze. 09.

Hitelkiváltás igénylését az Internetnek köszönhetően akár már online is leadhatja. Miért kedvező ez? Elkerüli a sorban állást, otthon, kényelmesen intézheti ügyeit. Csak akkor kell elindulnia, amikor a tényleges aláírásokra kerül sor.

Munkáltatói igazolás nélkül igényelhető hitelkiváltás?
2014. Sze. 08.

Hitelkiváltásnál is fontos a munkaviszonyt igazolni. Bár a pénzintézetek a folyószámla kivonatot is kérik, amely szintén tartalmazza a fizetését, így nemcsak a “bevételét” látják, hanem azt is, hogy milyen régóta dolgozik egy helyen, határozott vagy határozatlan idejű szerződést kötöttek-e.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!