Adós

Hitelkiváltás KHR listásoknak
2014. okt. 12.

A legtöbb pénzintézet nem ad lehetőséget KHR listán szereplőknek hitelkiváltó hitel igénylésére. Azonban ez változó, és státuszfüggő is. Azok, akik aktív státuszúak, vagyis 90 napon túli fennálló tartozással rendelkeznek, elmaradtak korábbi kölcsönök fizetésével, nekik sajnos esélyük sincs.

Hitelkiváltás igénylés BAR listásoknak?
2014. Sze. 19.

A hitelkiváltás BAR listások számára is elérhető, de nem minden esetben. Passzív státuszúnak több lehetősége is van, míg aktív státuszú csak akkor igényelhet hitelkiváltást, ha a hitelügyletbe be tud vonni egy olyan személyt,

Hitelkiváltás igényelhető akcióban
2014. Sze. 07.

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévő kölcsönét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitelre váltja ki. Ez a törlesztő részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Hitelkiváltás jelzálog hitelhez?
2014. aug. 22.

A hitelkiváltásnál döntő szerepe van a törlesztő részlet nagyságának. A hitelkiváltó hitelek arra szolgálnak, hogy meglévő kölcsönét váltsák kedvezőbbre, olcsóbbra. Az oldal tetején található hitelkiváltás kalkulátort e célokra tudja hasznosítani,

Hitelkiváltás igényelhető online
2014. Júl. 29.

Hitelkiváltás igénylését az Internetnek köszönhetően akár már online is leadhatja. Miért kedvező ez? Elkerüli a sorban állást, otthon, kényelmesen intézheti ügyeit. Csak akkor kell elindulnia, amikor a tényleges aláírásokra kerül sor. Ezen felül több ajánlatot is átnézhet, hogy garantáltan a legjobbat tudja választani.

Törlesztő részlet számítás hitel kiváltásánál
2014. Júl. 21.

Hitelkiváltás igénylésénél a legfontosabb tényező a törlesztő részlet nagysága, hiszen épp az a lényeg, hogy minél kedvezőbbre tudja cserélni meglévő kölcsönét. Akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Lakáshitelekhez hitelkiváltás igénylés?
2014. Júl. 10.

Bár a gazdasági válság már múlóban, az elmúlt években jelentősen megnövekedtek a jelzálog alapú hitelek törlesztő részletei is. Ez igaz a devizahitelekre, és a forint alapú kölcsönökre is, így ma már jóval többet kell fizetni, mint évekkel ezelőtt.

Hitelkiváltás igényelhető BAR/KHR listások számára?
2014. máj. 10.

A hitelkiváltás BAR listások számára is elérhető, de nem minden esetben. Passzív státuszúnak több lehetősége is van, míg aktív státuszú csak akkor igényelhet hitelkiváltást, ha a hitelügyletbe be tud vonni egy olyan személyt, aki nem szerepel a listán, vagyis egy úgynevezett tiszta adóst. Tehát mindkét esetben van megoldás a törlesztő részlet csökkentésére, amelynek mértéke akár […]

Hitelkiváltás igénylése személyi kölcsönhöz
2014. ápr. 28.

A személyi hitel egy jövedelem alapú hitelforma, amely azt jelenti, hogy igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezetre. Ez azért fontos, mert így az tehermentes. Azonban a hitelkiváltáshoz szüksége van a jelzálogra, mivel a hitelkiváltás ingatlan alapú. A személyi kölcsön, mivel deviza alapú, érintette a gazdasági válság és azt azt követő árfolyamingadozások, amelynek következtében megnövekedtek törlesztő részletei. A […]

Gyorsított ügyintézéssel igényelhető hitelkiváltás?
2014. ápr. 22.

A leggyorsabb hitelkiváltás igénylés lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez, vagy akár hónapokhoz képest jelentősen lerövidül az ügyintézés hossza, így megvalósíthatja  céljait hamarabb.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!