Gyorsított ügyintézéssel hitel kiváltása

2014. Sze. 12.

Gyorsított ügyintézéssel hitel kiváltása

A leggyorsabb hitelkiváltás igénylés lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez, vagy akár hónapokhoz képest jelentősen lerövidül az ügyintézés hossza, így megvalósíthatja céljait hamarabb.

Járjon egy lépéssel előrébb!

Használja az oldalon található hitelkiváltás kalkulátort. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával a kalkulátor kiszámítja Önnek várható törlesztő részletei nagyságát. Több ajánlatot is kap, hogy az Önnek legkedvezőbbet, legolcsóbbat tudja választani. Így akár 50%-kal is csökkentheti jelenlegi kölcsönének törlesztőjét!

A hitelkiváltás feltételei:

A hitelkiváltás alkalmazásával törlesztő részlete akár 50%-kal is csökkenhet. Az igényelhető összeg 1-100 millió forint kötött lehet. Ingatlanfedezettség mellett az ingatlan forgalmi értékének 75%-a felvehető, pótingatlan bevonásával akár nagyobb arány is igényelhető. A futamidő maximum 30 évig terjedhet.
Bár most nagyobb tere van a forint (HUF) alapú hiteleknek, deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia. A BAR/KHR listás személy jelenleg csak szigorúbb feltételek mellett igényelhet hitelkiváltást. Aktív státusszal csak úgynevezett tiszta adós bevonásával lehet hitelkiváltást alkalmazni. A tiszta adós olyan személy, aki egyáltalán nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben. Passzív státusszal rendelkezőknek több lehetőségük van. 2011 januárjától csak 1 évig őrzik meg a passzív listások adatait (a tartozás rendezésétől számítva), így akár már ki is kerülhet a rendszerből.

Találja meg a legolcsóbb törlesztő részletet, ne habozzon, kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!