Fedezet nélkül hitelkiváltás igénylés

2014. Sze. 01.

Fedezet nélkül hitelkiváltás igénylés

Minden hiteligénylésnél szükség van fedezetre. Ez többféle is lehet, attól függően, hogy mi a hitel célja. Legtöbbször ingatlan, jövedelem, telek, ezek a lehetséges variációk. Az ingatlanfedezet nélküli hitelek jövedelem alapúak, ilyen a személyi kölcsön vagy személyi hitel. Hitelkiváltás esetén ingatlanfedezetre van szükség, mivel ez akár nagyobb összeg igénylését teszi lehetővé. A hitelkiváltó hitel alkalmazásával jelnelegi törlesztő részlete akár 50%-kal is csökkenhet!

A hitelkiváltás feltételei:

  • A hitelkiváltásként igényelhető összeg 1-100 Millió forint között lehet.
  • Ez az ingatlan értékétől is függ, a felvehető összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhető.
  • Futamideje maximum 30 év. Deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia.
  • Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán.

Használja a hitelkiváltás kalkulátort!

Az oldalon található hitelkiváltás kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja, hogy személyi kölcsön igénylése esetén mekkora lesz várható törlesztő részletei nagysága. Ez azért fontos, mert így látni fogja, hogy mennyi, mekkora kiadással kell kalkulálnia hitelfelvétel esetén a későbbiekben.
A hitelkalkulátornak ezen felül több előnye is van, amelyek szintén Önt segítik. Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe veheti-e a hitelkiváltást, kérhet előzetes hitelképesség vizsgálatot, amely azt vizsgálja, hogy mekkora összeg felvételére jogosult, amennyiben minden feltételnek megfelel. E mellett akár konkrét ajánlatkérésre is használhatja, ha már megtalálta az Önnek ideális hitelkonstrukciót.

Csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!