Csökkentse a kiadásait a hitelkiváltás segítségével

2015. jan. 08.
Csökkentse a kiadásait a hitelkiváltás segítségével

A hitelei túl drágák, a törlesztőrészletek fizetése komoly anyagi gondokat okoz minden hónapban? Akkor a hitelkiváltás egy előnyös megoldás lehet az Ön esetében.

Kinek érdemes a hitelkiváltás mellett dönteni?

Azoknak az adósoknak javasolt ez a konstrukció, akik attól tartanak, hogy nem tudják törlesztetni a meglévő hiteleiket, mivel azok nagyon sokba kerülnek. A megemelkedett törlesztőrészletek jelentős plusz költségekkel járhatnak, de a hitelkiváltás esetén Ön emitt nem kell aggódjon, mert a kiadásai így csökkennek majd. Azoknak az ügyfeleknek is érdemes ezen lehetőség mellett dönteni, akik még tudják fizetni a kölcsöneiket, de szeretnének havi szinten spórolni, vagyis kevesebbet fizetni.

Így oldható meg a hitelkiváltás

A hitelkiváltás kalkulátor segítségével keresse meg azt a hitelkiváltás ajánlatot, amely az Ön esetében megoldás lenne. Ehhez annyit kell tennie, hogy beírja, mekkora összeg az amit igényelni akar és megadja a futamidő mértékét is, a hitelkalkulátor megkeresi azokat a lehetőségeket, amik megfelelhetnek Önnek. Ha sikerült választania, kérelmezheti is az adott hitel konstrukciót.

Hogy működik a hitelkiváltás?

A bank felméri az Ön hitelképességét, fontos, hogy ne legyenek elmaradásai és legyen igazolható havi jövedelme. Ha ezeknek a kitételeknek megfelel és Önhitelképes, akkor a bank átvállalja a meglévő hiteleit és visszafizeti azokat. Új hitelszerződést kötnek és ennek a törlesztőrészletei jóval alacsonyabbak lesznek, mint amennyit eddig kellett fizetnie a kölcsönei miatt. A futamidő azonban hosszabb lesz, ez azért szükséges, hogy kisebb törlesztőrészletek mellett fizethesse ki a tartozását. Ne várja meg, amíg nem tudja fizetni a kölcsöneit, a hitelkiváltás a legjobb megoldás. Ha belefáradt, hogy alig marad pénze, mert a jövedelme jelentős része a törlesztésre megy el, cselekedjen.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk Önnek a hitelkiváltás elintézésében, hogy minél előbb olcsóbb törlesztőrészleteket fizethessen.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!